BRON Advocaten gaat van start!

Deel via

De advocaten van BRON hebben er zin in!

Op 1 januari 2021 gaat BRON Advocaten van start! Wij zijn enorm blij om met ons team aan de slag te gaan! In alles wat wij doen, geloven wij in een nieuw begin met en voor onze cliënten. 

De mensen achter BRON Advocaten zijn allesbehalve nieuw voor elkaar! De advocaten van BRON kennen elkaar al vele jaren: dit gaat zelfs terug tot aan het jaar 2000. Sinds 2009 werken de curatoren Arjan van der Knijff en Ruud Bom veelvuldig samen – toen nog ieder onder de vlag van een eigen kantoor. Sinds 2018 werkt het huidige advocatenteam samen binnen één advocatenkantoor. Met ingang van 1 januari 2021 doen wij dit onder de naam BRON Advocaten. 

Ook ons ondersteunende personeel, de secretaresses en faillissementsmedewerker, zijn al jarenlang bij ons werkzaam. Kortom: een goed op elkaar ingespeeld team!

Wij gaan doen waar wij goed in zijn: cliënten met een juridisch vraagstuk helpen, ondernemingen in zwaar weer een nieuw perspectief bieden en faillissementen op juiste wijze afwikkelen. Wij staan graag aan de bron van uw toekomst! We hebben er zin in!