Arjan van der Knijff

Deel via

De advocaten van BRON hebben er zin in!

Wij kennen het beeld van de ondernemer die in de ochtend bij een blik in de spiegel zijn of haar zorgen ziet. Zorgen over de continuïteit van zijn/haar onderneming, veroorzaakt door de Corona crisis. Zorgen door opnieuw de sluiting van de zaak en/of de beperking van de activiteiten. Zorgen over de schuldenberg die toeneemt. Weten dat actie nodig is, maar niet weten waar te beginnen.

Zoals in het bericht bij de foto van Harold Simonis van vorige week aangegeven richt BRON Advocaten zich naast het algemene ondernemingsrecht en arbeidsrecht specifiek op herstructureringen en faillissementen. Wij staan ondernemingen bij die financieel in zwaar weer zitten en dringend hulp nodig hebben. Hulp door bijvoorbeeld een akkoord te treffen met de crediteuren.

Daar ligt de expertise en ervaring. Zo ook bij Arjan van der Knijff. Een rot in het vak. Jarenlange ervaring als advocaat én curator, en in het verleden plaatsvervangend rechter. Arjan wordt regelmatig door de rechtbanken benoemd tot curator. In die hoedanigheid heeft Arjan gezien waar het mis gaat en waar eventueel de oplossingen liggen. Arjan staat ook ondernemingen bij in hun route richting een faillissement met eventueel een doorstart. Hij is vaak voor de bestuurder, de gesprekspartner met de curator. Arjan is lid van de specialistenvereniging voor insolventierecht advocaten INSOLAD. 

#corona#bronadvocaten#faillissement#herstructurering

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding