Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Villa Pardoes biedt ernstig zieke kinderen en hun gezin een week lang de tijd van hun leven. Een onvergetelijke vakantie waarbij de villa geheel is ingesteld op alle mogelijke beperkingen van hun gasten en die er op gericht is om een onbezorgde week te bieden, juist als mensen dat samen nodig hebben.

Wil je meer weten over Villa Pardoes? Bezoek dan hun website via www.villapardoes.nl of bekijk de aflevering van het televisieprogramma van Beau van Erven Dorens “Beau Five Days Inside in Villa Pardoes” waar hij verslag doet van de week dat hij meeliep met de gezinnen in Villa Pardoes.

Villa Pardoes is geen willekeurig door ons uitgezocht goed doel. Ik heb hier persoonlijk een band mee waardoor ik weet dat onze steun aan Villa Pardoes goed terecht komt. Deze band begint bij een nichtje met cystic fybrosis (taaislijmvliesziekte), die met haar gezin een week lang in Villa Pardoes heeft mogen verblijven. Het gezin kwam met zulke positieve verhalen terug, dat mijn schoonmoeder Annie zich ook heeft opgegeven als vrijwilliger bij Villa Pardoes. Zij heeft daar met veel plezier als gastvrouw gewerkt. Zij vertelde ons enthousiast over het goede werk van Villa Pardoes. Over de mooie en moeilijke momenten. Over de warme en hechte groep vrijwilligers die het mede mogelijk maakt. Het voelde voor haar als een echte familie. Annie heeft dit vele jaren met liefde en plezier gedaan totdat zij zelf ongeneeslijk ziek werd. Ook in deze fase toonde Villa Pardoes dat zij een organisatie met een hart is. Zij kwamen regelmatig bij Annie op bezoek, zowel de collega vrijwilligers als vast personeel tot aan directeur Peter Persoon toe. Dit heeft Annies haar dagen, ook in deze moeilijke fase, een stuk draaglijker gemaakt en was voor ons als familie onbetaalbaar. Op Annies begrafenis hebben wij voor Villa Pardoes mogen collecteren. Peter Persoon stond er op om niet alleen maar de opbrengst daarvan aan te nemen, maar de hele familie uit te nodigen op Villa Pardoes. Daar hebben wij ook met eigen ogen kunnen zien waar Annie altijd met zo veel met liefde over sprak. Daarom kan ik uit eigen ervaring zeggen: De Villa is een organisatie met een warm kloppend hart waar wij met liefde ons steentje aan bijdragen!

Ben jij ook enthousiast geworden over Villa Pardoes of wil je meer weten over hoe ook jij kan helpen? Kijk dan op villapardoes.nl/help-mee

Arjan van der Knijff, BRON Advocaten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Villa Pardoes biedt ernstig zieke kinderen en hun gezin een week lang de tijd van hun leven. Een onvergetelijke vakantie waarbij de villa geheel is ingesteld op alle mogelijke beperkingen van hun gasten en die er op gericht is om een onbezorgde week te bieden, juist als mensen dat samen nodig hebben.

Wil je meer weten over Villa Pardoes? Bezoek dan hun website via www.villapardoes.nl of bekijk de aflevering van het televisieprogramma van Beau van Erven Dorens “Beau Five Days Inside in Villa Pardoes” waar hij verslag doet van de week dat hij meeliep met de gezinnen in Villa Pardoes.

Villa Pardoes is geen willekeurig door ons uitgezocht goed doel. Ik heb hier persoonlijk een band mee waardoor ik weet dat onze steun aan Villa Pardoes goed terecht komt. Deze band begint bij een nichtje met cystic fybrosis (taaislijmvliesziekte), die met haar gezin een week lang in Villa Pardoes heeft mogen verblijven. Het gezin kwam met zulke positieve verhalen terug, dat mijn schoonmoeder Annie zich ook heeft opgegeven als vrijwilliger bij Villa Pardoes. Zij heeft daar met veel plezier als gastvrouw gewerkt. Zij vertelde ons enthousiast over het goede werk van Villa Pardoes. Over de mooie en moeilijke momenten. Over de warme en hechte groep vrijwilligers die het mede mogelijk maakt. Het voelde voor haar als een echte familie. Annie heeft dit vele jaren met liefde en plezier gedaan totdat zij zelf ongeneeslijk ziek werd. Ook in deze fase toonde Villa Pardoes dat zij een organisatie met een hart is. Zij kwamen regelmatig bij Annie op bezoek, zowel de collega vrijwilligers als vast personeel tot aan directeur Peter Persoon toe. Dit heeft Annies haar dagen, ook in deze moeilijke fase, een stuk draaglijker gemaakt en was voor ons als familie onbetaalbaar. Op Annies begrafenis hebben wij voor Villa Pardoes mogen collecteren. Peter Persoon stond er op om niet alleen maar de opbrengst daarvan aan te nemen, maar de hele familie uit te nodigen op Villa Pardoes. Daar hebben wij ook met eigen ogen kunnen zien waar Annie altijd met zo veel met liefde over sprak. Daarom kan ik uit eigen ervaring zeggen: Villa Pardoes is een organisatie met een warm kloppend hart waar wij met liefde ons steentje aan bijdragen!

Ben jij ook enthousiast geworden over Villa Pardoes of wil je meer weten over hoe ook jij kan helpen? Kijk dan op villapardoes.nl/help-mee

Arjan van der Knijff, BRON Advocaten